Kumppanisi kasvussa

Asiantuntijuutta kokemuksesta

Arnora on korkean teknologian ja ICT-alan liiketoiminnan asiantuntija. Olemme kumppanisi kehittämisessä, kun arvostat luotettavuutta, notkeutta, yhteistyökykyä ja välittävää asennetta. Kokeneet ja monessa mukana olleen asiantuntijamme saavat asiat tapahtumaan ja tuovat liiketoiminta-, viestintä- ja kansainvälistymisosaamisensa käyttöösi. Asiakasyrityksemme ovat kasvuhakuisia ja innovatiivisia toimijoita, jotka ovat polulla start-upista kansainväliseksi menestykseksi.


Liiketoiminnan ydin

Oman toiminnan fokusointi vastaamaan valittuja kohdesegmenttejä ja markkinoiden vaatimuksia on reitti onnistumiseen. Rakennamme yhdessä toimivat liiketoiminta- ja kansainvälistymissuunnitelmat sekä autamme rahoitus- ja Go-to-Market -suunnitelmien laatimisessa.

Asiakkaan kohtaaminen

Osuvat argumentit ja toimiva asiakaslupaus ovat vaatimuksia onnistuvalle myyntitapahtumalle. Määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tuotteet ja hinnoittelun sekä varmistamme niiden skaalautuvuuden. Viestinnän suunnittelu luo vahvan pohjan niin media- kuin markkinointiviestinnällekin.

Liiketoimintakone

Syvällinen ja riittävän yksityiskohtainen talouden suunnittelu ja mallintaminen mahdollistavat tulevaisuuden ennustamisen ja liiketoiminnan kehittämisen. Autamme rahoituksen suunnittelussa ja hakemissa sekä tietosuojakysymyksissä joko projektina tai ulkoistettuna resurssina.

Liiketoimintaosaamisemme vahvistaa asiakkaidemme teknologioiden, tuotteiden ja palveluiden kaupallisen menestyksen mahdollisuuksia.
Ota yhteyttä

Arnora Oy

Kipparinkatu 7 Lh 3

53100 Lappeenranta


Puh: 040 502 8201

Sähköposti: contact@arnora.com

Y-tunnus: 2565194-2

Laskutusyhteystiedot

Verkkolaskutus

Vastaanottaja: Arnora Oy

Y-Tunnus: 2565194-2

Verkkolaskuosoite: 003725651942

Välittäjätunnus: 003721291126 tai DABAFIHH

  • Voit toimittaa verkkolaskun mukana myös laskun kuvatiedoston sekä muita liitteitä PDF-muodossa.


Sähköpostilaskutus

Lähetä sähköpostilasku PDF-muodossa osoitteeseen:

invoice-25651942@poistakollektor.fi (poista sana 'poista' osoitteesta)

  • Yksittäisen laskun kaikki sivut on oltava samassa PDF-tiedostossa. PDF:n sivukoko on oltava A4, tiedoston on oltava salasanasuojaamaton, tiedoston nimessä saa esiintyä vain merkit: a-z, A-Z, 0-9 ja tiedosto voi olla kooltaan enintään 10MB.


Paperilaskutus

Lähetä paperilaskut osoitteeseen:

Arnora Oy, 25651942, PL 100, 80020 Kollektor Scan

  • Lähetä tähän osoitteeseen vain lasku ja sen liitteet. Älä nido tai liitä sivuja toisiinsa. Tunnus "25651942" pitää lisätä myös itse laskulle Arnoran nimen yhteyteen.